Registrera nytt konto
Jag accepterar användarvillkoren
Vi gör säkra betalningar med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Hur fungerar registreringen?

Direkt efter att du betalat loggas du in och kan börja göra körkortsfrågor. Efter att din utbildningstid har gått ut kan du inte göra nya test men fortfarande se gamla och vilka sidor du behöver läsa på inför kunskapsprovet.

Du kan alltid förlänga din licens genom att klicka på "Förläng licens" när du är inloggad.

 

 

 

Har du en kupong?

Skriv in din kod och välj sedan vilken körkortstyp du vill träna inför. Du behöver inte betala något utan loggas in direkt med ditt nya konto.

Tänk på att din kupong är en engångskod och att du därför endast kan använda den till en körkortstyp. Det går även bra att förlänga din licens med en kod, vilket du gör genom att först logga in och sedan klicka på "Förläng licens".